летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътната настилка – летните гуми се радват на необятно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените особености. Статистиките дават представата, вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват прекрасно сцепление и подвижност и осигуряват по-скоростно прекосяване по тестовата отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и мокро; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности, които скъсяват спирачния път, преди всичко при голяма скорост; гъвкава жичка на коланите, които обезпечават по-благоприятна обратна връзка с пътната настилка и прецизно каране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, щом като става дума за сцепление и прецизност на шофирането – това ги превръща в чудесен избор за ситуации, в които се изисква върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на фирмата да създава смайващо усещане от движението. Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи фирми в универсален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, фирмата се развива постоянно в тон с най-иновативните технологии и направления на пазара, за да подсигури спокойствието и безопасността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis съдържат специфични специфики и плюсове. Някои от летните гуми са със специфична структура, която ги прави изключително устойчиви, и имат относително дълготраен живот, дори и при неравномерно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в важните канали и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с практичен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни цеви върху предпазителя, които оптимизират отводнението и возенето по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра от своя страна подобряват стабилитета при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Централните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни улици. Летните гуми подсигуряват наложителната продуктивност при всички режими на потребление.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават чувствително по-добро изхабяване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и навлажнени пътни ленти, съдействайки на водачите да контролират ситуацията и да се наслаждават на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. При това, новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обширни тръби за оттегляне на водата и улеи по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция, като обепечава запас от защитеност при екстремни обстоятелства.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Безсъдържателно е да се двоумите или тревожите за това какъв вид летни гуми да предпочетете, тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от безброй предимства преимущества на съответните условия пред останалите конкуренти. Очевидно е, че от време на време на пътното платно има възможност да се породят индидентни и лоши обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-стабилна смес на предпазителя и вече обговорената методика за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни ленти.

Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас

Ние от AutoBOX сме тук, за да ви представим редица отбрани алтернативи, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-удобния и лесноосъществим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, разположени на територията на цялата страна.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предлагаме редица първокачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми Maxxis
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми SYRON
Летните гуми Cross 1 Plus
Ние от АutoBOX сме наоколо за Вас
Като за финал