мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапията – полезна практика за цялото тяло

Обикновено практиките по мезотерапия представляват две главни разновидности – за лика и за тялото. И все пак мезотерапията за лицето е насочена към подобряване и освежаване на лицевата част, дарявайки ѝ здрав и изящен лик. Освен това, мезотерапията за тяло обхваща и други хубави плюсове, в това число подсилване горенето на мастните участъци. По-добре в редовете, които следват да разгледаме най-важните знания, които да запомните за видовете мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросния вид мезотерапия се използва за лицето, шията и деколтето. Основната ѝ цел е да даде на въпросните зони ценните витамини, минерали и други полезни вещества . Поради каква причина е необходима мезотерапията за вашето лице? Трябва да сте наясно, че с остаряването по лицевата кожа се появяват най-различни бръчици. Именно те могат да бъдат по принцип увисване на кожата, изчезване на нейния свеж вид, промяна на тона и, нормално, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви улесни да заобиколите същите неприятни последствия и да поддържате чистия и хубав външен вид на вашия лик. Последиците от избора на мезотерапията за лицето ви спомагат за дълготрайно подмладяване и цялостно освежаване на кожата, отърваване от линии и бръчки, а също и изчистване на досадните торбички и тъмни петна около очите. Това е чудо, правещо лицето да придобие вид едва ли не като съвсем здраво.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за нашите тела е друга от подходящата за лице по своята задача и действия. Тази терапия е насочена най-общо към намаляване на излишните мазнини и оформяне на желаната част от човешкото тяло в искания вид и размер. Въпросният напредък действа като се съсредоточава в посока на алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Нека да ви изясним супер лесно как по-точно действат същите рецептори. Истина е, че същите рецептори имат функции като начална и крайна врата за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите тези клетки си набавят мазнини за запас, докато бета – рецепторите изкарват мазнините когато се нуждаем от още количество жизненост . Именно в тези моменти действа мезотерапията като практика. Вмъкнатите чрез мезотерапията необходими субстанции засилва активността на бета – рецепторите по отношение извеждане на мазнините и освен това редуцират последвал прием на мазнини в тялото чрез алфа – рецепторите. Ето как се реализират немалко положителни за нас ефекти. В зависимост от пространството на инжектиране на мезотерапията, тези приятни качества може да съдържат отслабване и извайване на коремната преса, краката, задните част или областта на ръцете. На всичкото отгоре, чрез мезотерапията ще се достигне до махане на целулита и спадане на обиколките на тялото. Така че ако мечтаете за хубаво и релефно тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за постигане на целта ви.

мезотерапия 1
мезотерапия

Съществува ли заплаха от оформяне на неочаквани реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не носи възможност от появяване на големи алергични реакции за клиентите. Принципно практиката по мезотерапия се реализира с тънка и много фина игла, която изключва възможността за забележими и дълготрайни белези на всеки тип кожа. Е, винаги е възможно да изникнат малки червени точки, синини или прекалена чувствителност на обработената кожна област. Но говорим за съвсем краткотрайни последствия, които в цялости се махат в рамките на няколко дни. За реакция на непоносимост изобщо/ в никакъв случай не може да става дума, защото в мезотерапията се ползват хиалуроново вещество, витамини и други подхранващи вещества, които са напълно безвредни за човешкия организъм и се усвояват от него без никакъв проблем.

мезотерапия 2
мезотерапия

На колко процедури по мезотерапия трябва да спрем?

Най-често техниките по мезотерапия се случват в комплекти от по 2-3 за лицето и от 4 до 10 за тялото . Да, най-точният сбор на мезотерапевтичните техники се свързва основно от вашите персонални условия и различия. Времето между отделните сесии по мезотерапия може да варира до максимум 3 седмици. След приключване на съответната сесия по мезотерапия с предварително определените на брой процедури, нова процедура се прави минимум след 180 дни. Внимателно обмислете с избрания от вас специалист обема на сесиите по мезотерапия и желаните крайни резултати. После уговорете схема за реализирането им, адекватна както на вашата програма и условия, а също и на необходимостите за функционалност на мезотерапията.

мезотерапия 3
мезотерапия

Въпросите, които всеки задава за мезотерапията

За финал ще приключим и с редовни питания за мезотерапията, които най-много получаваме от клиентите ни. Те са свързани със естеството на самата манипулация по мезотерапия, страничните неприятности и опасностите за осъществяването ѝ , заедно със качествата на съдържащите се в нея вещества. Прочетете в текста, който следва, пълната информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Как да разпознаем особеностите на мезотерапията?

След като вече научихме почти всички от употребите на мезотерапията, дойде моментът да съберем и основните ѝ плюсове за клиента/ всеки клиент. Преимуществата имат старт почват от по-скоро нетрудната за използване и неусетна практика на мезотерапията, и стигат до идеалните кожни постижения и човешкия външен вид, гарантирани от нея. Ето накратко каква е причината мезотерапията реално е най-добрият избор за всеки клиент:

1. Мезотерапия: безболезнен метод – основното, което е мезотерапията, е вливане полезни вещества в проблемни области от човешкото лице и човешкото тяло. Популярната технология е проста за правене и същевременно съвършено обикновена за хората. Затова и не е нужно да се страхувате от изникване на силна болка или разни гадни състояния едновременно с мезотерапията. Нещото, което е възможно да почувствате, е еднократно боцкане или прекалена топлина в третираната зона.

2. Мезотерапия: несъществуваща опасност за организма – поредното доста нужно достойнство на мезотерапията, за което трябва да научите. Мезотерапията не е асоциирана с каквито и да е/ каквито и да било сериозни странични ефекти или опасности за здравето ни. Киселината с хиалурон, витамините и цялостно полезните вещества, необходими на мезотерапията, са безопасни за човешкия организъм и се възприемат безпроблемно от него. Затова е малка вероятността от поява на алергични отговори и сродни неприятни последствия.

3. Мезотерапия: потребност – много ясно, потребността е най-желаното качество за каквато и да е естетична процедура. Бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви я даде. Техниката по мезотерапия се оказва благоприятно средство за продоляване на каквито и да са несъвършенства по кожата – като се тръгне от нейното стареене и недостиг на гъвкавост, и достигнем до акенична кожа, пигментации и различни оцветявания. Допълнително, мезотерапията се справя отлично в посока маханет на натрупаните мазнини и подобряване на телесната форма и състоянието на определени области от човешките тела. Като се изключи дали говорим за кожата на лицето или пък най-различни места от тялото, мезотерапията е абсолютен гарант за качествени и ефективни последствия.

4. Мезотерапия: повече придобивки – както прочетохте в глава „Мезотерапия – основни признаци и употреби“, мезотерапията е в подкрепа на човешките тела в много аспекти. Ето и причинатаизбирайки мезотерапия за заличаване на зачервявания и пигментации, вие ще получите и допълнителни желани следствия. Вече знаете, мезотерапията сътрудничи за доброто кръвообращение към работената зона. Освен това, е напълно възможно мезотерапията да бъде от помощ съдейства за облекчаването на различни болежки и мускулни спазми в това място. Предпочитайки мезотерапията, вие гарантирано отивате към постигането на издържливо, завършено и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: резултати с трайност – често постиженията от мезотерапията се забелязват минимум седем дни след първото прилагане. Според проблема, който се третира, се правят една или две посещения за мезотерапия за една година. Всяка една процедура по мезотерапия действа най-добре с подсилващи терапии през няколко месеца. Мезотерапията обещава значително дълготрайни реакции относно здравето на вашата кожа. Но за това вие трябва да сте упорити и да се постараете. Трайните промени от мезотерапията са в комплект със съблюдаванена хранителен режим и поддържане на здравословен начин на живот от всички клиенти. Затова бихме ви препоръчали да сте винаги умни към своето здраве и външен вид, за да получите в действителност максимална ефективност от мезотерапията като манипулация.

мезотерапия 4
мезотерапия

Вярно ли, че процедурите по мезотерапия не са болезнени?

Да, техниките по мезотерапия носят нулева болка за клиентите. За да се убедите в това , помислете какво фактически е мезотерапията. Нищо и никаква инжекция, с помощта на която в тялото се вливат ефикасни и нутритивни вещества за решаване на най-познатите проблеми с кожата – от стареене и отпускане, до акнеична кожа, всякакви петна и смяна на цвета. Ето защо в действителност притесненията са излишни. Практиката по мезотерапия по никакъв начин не е свързана с появяването на болезненост или усещане за дискомфорт. Онова, което можете да почувствате, се явява леко бодване или парене в обработената област.

мезотерапия 5
мезотерапия

Каква е функцията киселината с хиалурон в мезотерапията?

Както вече доказахме дотук в текста, наред с всички полезни вещества, в мезотерапията се употребява и хиалурон. Хиалуроновата киселина е крайно чудесна алтернатива не изолирано за мезотерапията, а също и за много манипулации в естетичната козметика. Причините за това са няколко. Като начало, хиалуроновото вещество е категорично естествена субстанция, която се синтезира от човешкия организъм в обичайни условия. Освен това същата се състои от характерни особености спрямо запазване на кожното овлажняване, повишаване на гъвкавостта ѝ и отдалечаване от остаряването. Вижте генералните характеристики на хиалуронът, които правят използването ѝ в мезотерапията толкова ефективно за всички:

1. Не е опасна за никой човек – хиалуроновата киселинна субстанция представлява материя, която се образува в тялото на всеки от нас. Това прави нейното поставяне заради мезотерапията доказано без никаква опасност. Киселината се абсорбира необикновено безпрепятствено от нашия организъм и не води до никакви големи алергии или нежелани последствия. По каква причина реално е хубаво за клиента вкарването на хиалуронова киселинна субстанция посредством мезотерапия или други медицински процедури? Всъщност с всяка следваща година процесът на създаване на хиалуронова киселинна субстанция, за който прочетохте, значително намалява. По този начин действа отрицателно на изгледа, гъвкавостта и хидратацията на кожата. Добиването на още хиалуроново вещество с помощта на мезотерапията е в помощ за запазване на младежките качества на кожата и лечение на различни проблеми на кожата.

2. Бързи и качествени последствия – поставянето на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и различните козметични манипулации носи моментални и ефективни постижения за клиента спрямо състоянието и външния вид на неговата кожа. Съответните скоростни и качествени последствия са гарантирани при най-различни употреби на хиалуроновата киселинна субстанция в тази насока. Без значение дали говорим за цялостно подмладяване и освежаване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък изличаване на неизбежните знаци на времето, хиалуроновото вещество ще работи отлично. Споменатите качества на киселината с хиалурон я правят така желана и използвана в манипулациите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви носи мечтаните ефекти и ще преобразува качествено цялостния изглед на всяка кожа.

3. Пазене на добрия ефект – още едно много полезно умение на хиалуроновата киселинна субстанция, правещо я страшно удобна за мезотерапия и подобни козметични манипулации. Позитивното действие на хиалуроновата киселина върху нашата кожа трае за особено удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на споменатия период, спокойно може да се назначи поредна практика по мезотерапия или всякаква козметична практика с на хиалуронова киселина, за да се удължи усиленият и красив вид на кожата.

4. Бързо и безболезнено слагане – и за финал, процесът по слагане на хиалуроновото вещество в нашия организъм е твърде бърз и в същото време неусетен за клиента. Обикновено той се разполага от 10 до 15 минути. Дори и в случай че става въпрос за мезотерапия, лицеви филъри или разнообразни практики с хиалуронова киселина, няма наличност на сериозни болки или неприятни усещания за всеки човек. Както обяснихме, само може да усетите боцкане или затопляне на третираната област. Тези ефекти , разбира се, отшумяват много бързо след завършване на сесията.

При нас в Аестетика клиник ще бъдете изцяло сигурни за успеха и безпогрешността на прилаганите сесии по мезотерапия. Нашите специалисти са придобили богата квалификация и гарантирани познания в тази сфера, а използваните продукти за мезотерапията, са единствено от максимално качество. Разчитайте на Аестетика клиник и ще се сдобиете с изумителни ефекти по отношение на привлекателния и здрав вид на вашата кожа!

Мезотерапия
Мезотерапията – полезна практика за цялото тяло
Съществува ли заплаха от оформяне на неочаквани реакции от мезотерапията?
На колко процедури по мезотерапия трябва да спрем?
Въпросите, които всеки задава за мезотерапията
Как да разпознаем особеностите на мезотерапията?
Вярно ли, че процедурите по мезотерапия не са болезнени?
Каква е функцията киселината с хиалурон в мезотерапията?