детски рокли

детски рокли

Пролетни вълнения в новите за детски рокли

Ще ви покажем най-новата серия детски рокли на марката , създадена от ефирни и комфортни разновидности ставащи за всекидневни приключения , както и за изискани моменти . Пъстротата на детайлите ще ви накара да попаднете в невероятен свят от чудеса и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Къде бихме могли да ги намерим ?

Верига-магазини в цялата територия на страната и онлайн страницата за продажби ни дават голям набор от дрехи за обновяване на визията от 0 до 14-годишна възраст, и разбира се играчки, провокиращи въображението в процеса на лудориите . Можем да да открием всичко – от бельо, пижами и спортни комплекти до ексцентрични детски рокли и костюми съчетани с пасващите си елементи според тенденциите. Играчките, като най-обичани детски другари , заемат почитно място в магазините .

Детския свят на „Точици“

„Точици“ е производител актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето изпитва потребност . Вече повече от десет години не спират да смайват с първокачествени и стилни модели на добри цени. Както всеки пролетен сезон и този път новите модели са посветени на детски рокли за малките госпожици и авангардни ансамбли за момчетата .

Празнични детски рокли

По-специалните моменти и тържествени събития изискват и от специално отношение в избирането на външен вид за вашето дете . Не експериментирайте в в безцелно търсене на находки по магазините за тържествата на малката си прекрасна девойка с примирявайки се с всичко . Вечерните рокли на „Точици“ сътворяват естетически издържан вид , материи от издържан клас. Луксозно предложение е модела с бели рози . Този тип е с голи рамене, със закопчаване по дължина на от задната страна. Пухкавата памучна материя със сигурност дава удобство . Потърсете и допълнителни десени в зелено и вишнево . Още една прекрасна идея за елегантна визия са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а кройката фриволно пада под коляното. Като допълнение към роклята може да добавите страхотна дантелена шапка, пасваща на щурото настроение във вашия празничен ден. Друго по-разчупено предложение са разновидностите детски рокли тип балеринки представени по два начина в колекцията . Удивяваща в своята напластеност е кораловата рокля. С обем от падащи тюлове, със странично закопчаване и с дължина до глезена, преобразява детето в същинска фея и превръща вашият ден в разноцветен карнавал . Ако търсите по-официална визия обърнете внимание на роклята с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от приятна жакирана материя, а под множество воали има вътрешна подплата. Получаваме чиста официална визия единствено с тази рокля , без необходимост от допълнителни детайли . Спиращо дъха предложение биха били роклите с пола от сатен в виолетово и панделки. Направата на талията е ниска и дава пищност, който подсилва гиздавия вид . Този тип можете да потърсите в разновидности на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Участвайте в играта на „Точици“

Ако посетите в някои от магазините на „Точици“ в на територията на България и си купите някоя от пролетните ни детски рокли, момиченцето ви има правото да играе на специален флипер , който стои в магазина. При набавяне на потребния брой точки, взимате още интересни награди . Знаете, че за бранда препоръките от страна на децата са важни . Бихте могли да напишете ваш или детски коментар за вашата рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за всекидневието

Младите дами обичат да се чувстват забележими, удачно решение на задачата са всекидневните детски рокли. Добър избор се превръща модела с пандели. Изработката е от лен и памук с високо качество, а панделките – допълнение са направени по модел на детска картина. Извивката пада свободно под талията и дава свобода за динамични движения. Друго атрактивно предложение е модела тип с Мики Маус и пачка . Уникалната апликация придава различна визия , а балетната пачка от леки воали и мек тюл допълва закачливата нотка. Роклята може да закупите в червено, жълто и розово. Страхотен за ежедневните нужди и потребности на всяка малка дама могат да бъдат джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С какаово кафяв нюанс , нежен плат и дължина стигаща до коляното, ще бъде любима на всяка млада дама . Измислена за свободни детски премеждия и танци до безкрай. Няма как да не отдадем внимание и на модела гащеризон с пола и колан. Разчупен дизайн , който включва шевици по ръба на полата, джобче в фронталната част и няколко пърхащи пеперуди сложени на колана. Нежно розовият десен ни говори за ефирност . Без значение с кой от видовете на детски рокли от последната колекцията на бранда да преобразите малката си госпожица , ще направите страхотен избор .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Висококачествена грижа

Създадени само и единствено в нашата родина , с най-добрите оригинални материи и невероятни нюанси и бутикови орнаменти , детски рокли на марката са пренасящи във приказен свят . В случай че искате да подсилите външния вид с допълнителни детайли, имате възможността да разгледате и новите ни шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с пролетната колекция . Не пропускайте възможността да разгледате и последните пролетни серии мода за малки мъже .

разгледайте и другите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни вълнения в новите за детски рокли
Къде бихме могли да ги намерим ?
Детския свят на „Точици“
Празнични детски рокли
Участвайте в играта на „Точици“
Детски рокли за всекидневието
Висококачествена грижа

Leave a Reply