матраци

матраци

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е сред най-избираните и доказали своето качество марки в сферата на спалните в България. В нейния каталог можете да откриете пълен списък типове и серии матраци – от с една лицева страна, двулицеви матраци и такива за деца до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов осигуряват на хората качество от най-висок клас, както и най-висока степен на удобство и комфорт когато заспите. още повече че, непрекъснатите подобрения на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, гамата от продукти и широкия спектър от идеи са гаранция, че матраците Симеонов напълно покриват модерните правила и принципи за полезен и качествен сън. в настоящия текст ще направим обобщение на категоричните ползи от купуването на матраци Симеонов за вашето семейно огнище.

Хотелски матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов произвежда и тип френски такива, които са удобни основно за хотелско обзавеждане. Тези продукти са максимално удобно хрумване за вътрешен дизайн на различни хотели, хостели. Частта, която се явява основа е образувана след процес на обработка на иглолистно дърво, даващ на съответния артикул максимална степен на устойчивост. Върху тази основа е допустимо да бъде положен както матрак с едно лице, така и двулицев матрак.

Мемори матраци

Тук ще разискваме видове матраци , дело на фирма Симеонов,, за чието изработване е използвана мемори пяна. Пяната, която запомня извивките на тялото е нов материал, който засилва спокойствието и гаранцияра за тотална почивка през тъмните часове на деня. Тя взима участие в направата както на еднолицеви, а също и на двустранни матраци. Ако оставим другото настрана, произведенията за спане, изработени от мемори пяна, са перфектни за лица със заболявания в областта на гърба. пяната, която помни извивките на тялото спомага за това районът на гърба да бъде държан в идеална плоскост, а и да се даде равномерна почивка за всяка част от човешкото тяло. Не бива да забравяме, мемори пяната реагира на температура и успешно приравнява телесната температура докато спим.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – централни отдели с продукти

Както споменахме, фирма Матраци Симеонов гарантира изключително обилно многообразие от видове и серии матраци. Освен познатите, всички ние сме направили и собствени комплекти матраци, предназначени за желанията и приумиците на конкретни купувачи. Ето и кои модели матраци ще видите в в продуктовата ни гама:

Нееднолицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък са подходящи за всички други легла и спални. Или казано с други думи, това представляват иновативни кревати, които вървят с подматрачната си рамка. По-голямата част от двустранните матраци от марката Симеонов предлагат на потребителя и добавено превъзходство, което подобрява степента на удобство и комфорт по време на спане. Или с други думи две покрития от двете страни – по-скоро зимна и такава за лятото, които да се сменят имайки предвди месеца от годината личните потребности и претенции на съответния човек.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Еднолицевите матраци обичайно се употребяват за легла или спални, които нямат рамка, поставяща се под матрака. В ситуация че и спалното място у вас е е такова, то еднолицевите матраци от , дело на Симеонов ще се перфектно решение за вас. Въпросните са именно с приложена предназначена за под матрака рамка и няма да ви отнемат много време и напрегнати моменти, отнасящи се до намирането ? и напасване. Подматрачните рамки на изработените от нас едностранни матраци са създадени от иглолистни материали. Тяхно основно достойнство е доказателството, че са подходящи за слагане на механизъм, който повдига, когато става въпрос за кревати с такава функционалност.

Сигурност за отлично качество

целият екип от фирма Матраци Симеонов сме напълно наясно с това/ знаем много добре колко важен е матракът не единствено за отпочиване, ободряване и желание за труд на човека, но и за неговото пълноценно здраве. това е причината да валагаме колкото се може повече ресурси и интерес за гаранция за максимално качество на всички матраци от продуктовото ни разнообразие. Матраците от марката Симеонов носят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимални дози удобство и комфорт, разрешавайки на на физиката му да отпочине напълно спейки. Така времето за сън става едно приятно усещане на максимално обновяване и зареждане с позитивизъм и нови сили, с които денят да бъде приветстван по възможно най-добрия начин.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Направени с дунапрен матраци

Марката Симеонов , разбира се, има много видове от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните достойнства и по-добри страни за човека? Като за начало Vitafoam пенополиуретан представлява вещество, който се влияе от килограмите ни, но след време регенерира своето първоначално състояние. Този елемент гарантира пълноценна почивка на купувача в период на сън. И това не е всичко, направените от дунапрен матраци предоставят и други качества, който най-вероятно са непознати за масата от хората. Дунапренът, който е мек, предоставя качествени анатомични свойства, а по-твърдият дунапрен – силни ортопедични качества. Дунапреновите матраци от марката Симеонов са произведени висококачествени и издържливи части, благодарение на което доказват, че могат да опазят своето първоначално състояние и предимства за по-дълго време.

Топ матраци

Покриващият матрак перфектното решение, когато искате да се справите с убиващ матрак или неудобна спалня. Разбира се, това не е неговото единствено положително качество. Покриващия матрак може също така да се използва за диван за гости, за всякакви пътувания извън дома. Видовете от този раздел са изцяло съобразени с всяка ваша нужда ще ви дадат неповторима мекота и комфорт докато сънувате.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Още различни серии

Серията „Алое Вера“ е създадена с идея за релаксацията на човешкото тяло когато заспи. Матраците от този вид включват тъкан, в която има необходимото количество „Алое Вера“. Подобен плат е в помощ за по-високите нива тотален комфорт когато човек си легне. Матраците Симеонов, които са част от серията „Алое Вера“, гарантирано ще ви сътрудничат да се избавите складираните цял ден напрегнатост и нерви, и да усетите на пълноценно спане.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите тъкани са етествен източник, който се превръща е естествен защитник неприятните аромати и вредните за човешкото тяло микроби. Матраците Симеонов от серията ни, кръстена „Бамбук“, намаляват до минимум вероятността от появяване на алергични реакции от акари. Също така, заради на структурата им с опция за проветряване ще бъде избегнато и застояването на влага. Именно така ще си дадете пригодна, несмущаваща и приятна система за качествен спане и почивка.

Раздел „Ванилия“ гарантира на потребителите най-високо естество на удобството от тези/ комфортни и приятни матраци при които специално е е използван плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на меко и нежно усещане при докосване от всеки. Устойчивата им структурна изработка гарантира здравината им, а приятният бял цвят ще пасне по перфектен начин в стаята, в която спите.

Подобно на предишната серия, и в раздела, който сме кръстили „Какао“ са вкарани в употреба здрави и устойчиви за максимален времеви период спални артикули, предлагащи колкото се може по-високо ниво на спокойствие в леглото. Цветът на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но има нежни шарки в кафяв цвят, правещи неговата обвивка по-пъстра и привличаща погледите.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е една от най-новите серии матраци в нашето производсто. Всички продукти, които ще откриете в нея, са изградени отса с пяна, която помни извивките на тялото, специално снабдена с Cool gel капсули, чиято функция за намаляваме на температурата на тялото ако има повод за това. Матраците от от колекцията „Climattress” са перфектни за най-топлите месеци, когато непоносимите жеги обикновено са източник на разстройство на съня на клиентите. И това не е всичко, отворената им композиция предлага постоянно движение на въздуха, което е още един плюс за всеки, който иска да се разхлажда. С матраците от “Climattress” серията ни успешно ще си представите, че сте на плажа и се оставяте на успокояващия летен вятър.

Колекцията „Lux” има и еднолицеви и двулицеви матраци. Две са разликите по отношение на приложените техники за производството на тези матраци – дунапрен и едновременно мемори пяна. Матраците от серията “Lux” са по-твърди дават издържлива база по време на сън. Смесването на дунапрен и мемори пяна предоставя качествена почивка комбинирано с устойчива базаЕто и причината матраците с такова съчетание от елементи от използвани материали са един от най-честите избори за хора, страдащи от гръбначни заболявания.

Приключваме със – раздела, на който дадохме името „Ladybird”. От тази серия ще се впечатлят хора със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тук ще откриете както едностранни, така и с две лица матраци. Специфичната особеност на този тип матраци е свързана с факта, че съдържат максимално здрав основен слой. Върху въпросния основен слой е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанспециален слой Vitafoam с масажиращ ефект върху на всеки, който легне. Купувайки си матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие получавате гаранция за забравяне на досадните болки и симптоми, предизвикващи проблеми в спането, и едно действие на истинска почивка в състояние на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Неочаквани калибри

Едно от безсъмнените качества на матраците от фирма Симеонов е това, че се изработват и в разнообразни големини при посочване на искане или закупуване от конкретен клиент. Това е начинът да се зачитат специфичните нужди за широкост, високост и разновидни характеристики на матрака. Което е изключително необходимо за осъществяване на необходимите плюсове от самия потребител засягащи комфорт, удобство, практичност и максимално качество на съня.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Допълнителни придобивки за матраци

За финал, сред всички продукти на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много добавки за вашия матрак. От основи и защитни артикули матраци до засилващи усещанията възглавници за изключително качествено време в състояние на сън. Продуктовата ни гама ще ви даде максимален релакс и почивка.

Спрете се на матраците от нашата фирма и си припомнете истинското удобство и комфорт по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяко семейно огнище
Хотелски матраци
Мемори матраци
Матраци Симеонов – централни отдели с продукти
Нееднолицеви матраци
Едностранни матраци
Сигурност за отлично качество
Направени с дунапрен матраци
Топ матраци
Още различни серии
Неочаквани калибри
Допълнителни придобивки за матраци

Leave a Reply