Какво трябва да разберем за различните видове автогуми съобразно нужните качества

Какво трябва да разберем за различните видове автогуми съобразно нужните качества

Автогумите със сигурност са едни от най-съществените елементи за вашия автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за достигането на максимално удобство и свобода по време на шофирането на превозното средство , и обещават защита , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на останалите околни . Когато искате да постигнете тези цели обаче, трябва да заложите на удачните автогуми. В продължението на написаното ще ви информираме за причинните фактори, които е добре да бъдат взети под внимание при спирането в избора . Като допълнение, ще ви изброим няколко изгодни напътствия отнасящи се до последващия процес по монтиране , така че всичко да премине по определено най-добрия и доброкачествен начин за вас.

Стабилно ниво

– доброто ниво на автогумите и не само, налични в каталога на сайта ни, е напълно гарантирано . Асортиментът артикули се внасят направо от Германия и са произведени според най-иновативните Евро стандарти за сигурност и надеждност при придвижване .

Зимни предложения автогуми

– те са ви необходими да подсигурят правилното движение на превозното средство в труднопроходими зимни обстоятелства, нерядко включващи фактори като наводнени пътни ленти , виелици и заледяване . Поради това следствие разполагат с каучукова смес , характерна с необходимата гъвкавина при ниски температури и обещаваща правилното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми най-вече се слагат през октомври или ноември и се сменят в пролетните месеци , когато е ясно, че зимата и снеговете са изцяло отминали .

Повече за  автогуми 1
Повече за автогуми

Как да откриете подходящите автогуми?

Необходимо е при търсенето на автогуми да се вземат под око няколко значително важни детайли и характеристики . Тези детайли ще ви са от помощ да разберете кои са най-точните и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и стигат до раздели като съответната цена и цел . В следващите редове натекста ще ви стане ясно всичко , което трябва да знаете за представените условия , изпълняващи съществена роля в процеса на покупката.

# Значими данни , да предвидим в закупуването на автогуми

Размер – размерът естествено е една от първите характеристики, които е наложително да се вземат предвид . За всяка една кола съществува уместен размер автогуми, често посочен в нейното ръководство . Със сигурност разгледайте това упътване и имайте предвид показаните в него параметри. Вземането на неподходящ за вашата кола размер автогуми е възможно да последва някои недобри действия при управление, като например повишен разход на горивна течност, стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от истинско значение в хода на покупка на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която тази автогума е в състояние да понесе . От своя гледна точка пък скоростният показател улавя крайната възможна скорост за посочената автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният показатели сочат ограниченията при функционирането на примерните типове и модели автогуми, с които всеки един шофьор ангажиран да внимава .

Роля – под „предназначение“ имаме предвид в каква пътна обстановка най-често ще бъдат използвани конкретните автогуми. Непостоянната обстановка на пътя иска и различни методи и особености от гледна точка на автогумите. Автогумите, предназначени за действие в градска среда , със сигурност обещават по-икономично харчене на гориво и възможно най-кратък спирачен път. Ако обикновено пътувате по магистрали или други главни пътища, основни за подбора на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, идеалното сцепление с пътната настилка и идващият от него комфорт при управление.

Стойност – съвсем естествено колкото по-стойностни автогуми имате желание да сложите на използваното от вас превозно средство, толкова по-скъпа цена ще се наложи да платите за тях. И все пак информирайте се хубаво за кой тип кола закупувате , по какви пътища планирате да го шофирате и кой тип детайли на автогумите са от належащо значение за вас. Така ще сполучите да реализирате наистина подходящото и прилягащо ви съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Изберете нашите  автогуми 2
Изберете нашите автогуми

Експресна доставка

– пристигането на продуктите от сайта ни в повечето случаи се случва дори в рамките на идващият работен ден. А ако желаният тип гуми липсва в склада ни и е нужно веднага да се внесе от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Най-добрите автогуми 3
Най-добрите автогуми

Автогуми – извършване на монтажа

Напълно логично след закупуването на нови автогуми, е време и за прикачването им към вашето превозно средство. Тук все още има изпитани улесняващи методи , които е удачно да практикувате . Прегледайте кои са те в продължението на тези редове :

потърсете професионалисти – монтажът на автогуми е процес, който се налага да се извършва само и единствено от монтьори, работещи в специализирани сервизи. Не се опитвайте да правите експерименти на своя воля , защото всяка грешно поставена автогума е възможно по-нататък да създаде някои неприятни пътни злополуки .

задните автогуми в изрядно състояние – задните колела по принцип не са в пряка връзка с волана на колата , което прави сцеплението с настилката много по-деликатно . Поради тази причина е хубаво отзад да бъдат монтирани по-новите или доброкачествени автогуми със сигурност гарантиращи ефективен контрол върху колата и отстраняването на опасните ситуации по време на шофиране .

Най-добрите на пазара автогуми 4
Най-добрите на пазара автогуми

Препоръки след съставянето на монтажа на автогумите

какво следва – след самото монтиране, не спирайте периодично да наблюдавате състоянието на автогумите. Внимавайте за очевидни разлики в налягането им, външни дефекти , усложнения и подобни вероятно непредвещаващи добро знаци . Акозабележите такива , своевременно помислете за решение , за да си гарантирате безопасното придвижване .

Заповядайте да разгледате нашите варианти за автогуми

Помогнете си с каталога на сайта ни и посочете най-добрите автогуми за въпросното превозно средство ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Видове автогуми 5
Видове автогуми
Нашият каталог с  автогуми 6
Нашият каталог с автогуми
Голямо разнообразие автогуми 7
Голямо разнообразие автогуми
Най-добрите оферти за автогуми 8
Най-добрите оферти за автогуми
Вземете автогуми 9
Вземете автогуми

Стабилно ниво
Зимни предложения автогуми
Как да откриете подходящите автогуми?
Експресна доставка
Автогуми – извършване на монтажа
Препоръки след съставянето на монтажа на автогумите
Заповядайте да разгледате нашите варианти за автогуми

One thought on “Какво трябва да разберем за различните видове автогуми съобразно нужните качества

  • October 12, 2019 at 7:44 pm
    Permalink

    Гениално, добре че попаднах на тази статия!Интереси неща открих и то на много добри цени, на темата брадва

Leave a Reply