Възстановяване на здравето и блясъка на кожата благодарение на микронидлинг терапия

Възстановяване на здравето и блясъка на кожата благодарение на микронидлинг терапия

Завършеното освежаване на здравето и блясъка на кожата в днешно време е възможно без хирургична интервенция – микронидлинг процедурите ви очакват тук . микронидлинг практиката е в най-малка степен грубо третиращ способ за елиминиране на дефекти и слабости от лицевия овал , като снижава до минимум врязалите се фини вълни и дъги , чрез активиране на реставриращите процеси в кожата подтикване на производството на колаген .

Колко броя манипулации са потребни и след колко време се открива резултат при микронидлинг?

Микронидлинг терапията разполага с/със реномето на една от най-дълготрайните действия по възобновяване на кожната обвивка. Нейното действие би могъл да се запази през цялата следващата година . Резултатите от микронидлинга се виждат с просто око още след края на първата манипулация , като освен това за възможно най-добри резултати са препоръчителни 3 или 4 намеси ,съобразно със статуса на вашата кожа . Радиовълнистата микронидлинг манипулация с ООД може да се задейства без да се взима под внимание времето .

Продължителността на микронидлинг терапията варира между половин час и малко отгоре ,а скоро след терапията ще можете да се върнете необезпокоявано към текущите си дейности .

Какво представлява ООД микронидлинг?

Смайващите отражения , които революционната микронидлинг терапевтична техника – ООД поражда, се случват, благодарение на многофункционалното предназначение на устройството , който съчетава микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED лампи. ООД заличава трудно отстранимите гънки и линии по кожната повърхност , забележимо я прави стегната и съживява , стеснява порестите области ,като в същото време премахва остатъците от акне , съществуващо гнойно възпаление и някои пигментни петна . Микронидлингът е неинванзивна възстановителна методология , което значи , че при тази терапия не се осъществява намеса на хирурзи ,както и съпътстващите я неудобства .

Най-добрия микронидлинг 1
Най-добрия микронидлинг

Какво е необходимо да знаем преди да започнем микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг манипулацията не се препоръчва при :

– бременни и отхранващи кърмачета жени

– страдащи от заболявания на имунната система

– нарушена цялост на вашата кожна покривка

Как да се предпазим от нежелани ефекти след микронидлинга?

След високочестотната микронидлинг намеса трябва да се съобразите с/със съветите на вашия лекуващ дерматолог , с цел да постигнете най-добър отзвук и освен това да предотвратите появата на нежелани странични ефекти .

При несъобразено обработване на кожната покривка след микронидлинг е възможно да се появят странични ефекти . За да не стигате до тях , ние, консултантите на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се забрави за груби поддържащи хигиената гелове и пени

– Да се внимава с действието на агресивна слънчева светлина

– двадесет и четири часа след интервенцията да не се слага грим и козметични продукти, освен при положение че вашият дерматологичен специалист не ви е препоръчал различни

– Вечерта след намесата е добре да се влага в кожата единствено серумна течност

– Да не се практикува спорт в деня, определен за намесата

– Да не се практикуват масажни процедури , парни бани и сауни 5 до 7 дни след извършването на процедурата

– Има шанс в зоната да възникнат пъпкови възпаления, които ще се заличат до седмица след процедурата

– Ако има дерматологично явление, което Ви притеснява в срок от няколко дни след практиката и мислите , че се дължи на нея , моля, потърсете ни

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

При кои видове кожна тъкан е най-подходяща микронидлинг обработката ?

С подкрепата на микронидлинг терапията всеобщият изглед на кожната обвивка се подобрява , посредством задействаното колагеново натрупване . Терапевтичната дейност е препоръчителна за всички разновидности кожна тъкан , което я утвърждава като чудесен план за действие при жени и мъже, желаещи да премахнат несъвършенствата от облика си и да се сдобият с блясък .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 3
Изберете нашите предложения за микронидлинг

По какви причини микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безвредна ?

След края на практиката се наблюдава леко възпаление на третирания участък , но този белег избледнява напълно в най-скоро време . Микронидлинг намесата обичайно не довежда до друг вид странични действия и осъществява доказано значими въздействия за целокупното подмладяване на кожата . Не без значение за безвредната микронидлинг терапия е видът на вкарваните в употреба устройства . В козметична клиника ООД ние, неговите служители се осланяме на ООД – сертифициран професионален апарат за микронидлинг намеса , който отговаря на високите правила на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Щатите . Изпробвана и установено ефективна , микронидлинг терапията ООД не крие опасности за здравния статус на пациента и представлява изпитан начин за възвръщане на свежия вид на кожната повърхност.

При небрежно подминаване на наставленията на кожния лекар след микронидлинг интервенцията биха могли да се зародят по-бавно изчезващи руменеещи области и подутини . Щом откриете нещо червено и подуто , което ви безпокои, на момента потърсете своя лекуващ лекар .

Какви биват смайващите отражения, които микронидлингът предизвиква ?

– запълване на порите

– премахване на дирите на младежко възпаление под формата на акне

– скриване на тънки бръчки и закривености

– понижаване на обема на пигментацията

– повдигане на дерматологичния слой

– заравняване на колорита на кожата

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 4
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

По какъв начин въздейства ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг намира израз в/във действието на LED лъчения в синьо и червено . Сините лъчи деактивира бактериалната среда , създаваща гнойно замърсяване при пъпки , а едновременно с това червеникавата светлина съдейства на клетъчните частици да образуват колагенова съставка , което подобрява плътността и тена на кожата . Заради своя неоперативен метод, микронидлинг процедурата не създава никакъв дискомфортен усет .

Пристъпете смело към микронидлинга! Тозчас !

Запазете среща с специалист по дерматология от ООД и отправете към него всички онези питания, които ви интересуват . Нерядко уточняващият разговор със специалист се оказва изключително важен при взимането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Вижте повече за микронидлинг 5
Вижте повече за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 6
Оферти за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 7
Изключително качествен микронидлинг
Изберете микронидлинг 8
Изберете микронидлинг
Вземете микронидлинг 9
Вземете микронидлинг
Повече за  микронидлинг 10
Повече за микронидлинг

Колко броя манипулации са потребни и след колко време се открива резултат при микронидлинг?
Какво представлява ООД микронидлинг?
Какво е необходимо да знаем преди да започнем микронидлинг манипулацията ?
Как да се предпазим от нежелани ефекти след микронидлинга?
При кои видове кожна тъкан е най-подходяща микронидлинг обработката ?
По какви причини микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безвредна ?
Какви биват смайващите отражения, които микронидлингът предизвиква ?
По какъв начин въздейства ООД микронидлинг?
Пристъпете смело към микронидлинга! Тозчас !

One thought on “Възстановяване на здравето и блясъка на кожата благодарение на микронидлинг терапия

  • May 29, 2020 at 10:52 pm
    Permalink

    При апартамент за инвестиция, интериорен дизайнер би донесъл най-голяма добавена стойност. Да постигнем приятна и уютна атмосфера в интериорния дизайн далеч не е лесна задача. За да бъде един дизайн добър, обектите в нея трябва да комуникират помежду си, да реагират и да балансират помежду си. (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave a Reply