Видове интериорни бои и особените им различия

Видове интериорни бои и особените им различия

В селекцията на интериорни бои и сглобяването на съдържателна концепция, преди това е необходимо добре да проучите избора и какви видове интериорни бои можете да намерите . Дали стените ви да бъдат сияйни с металически ефекти , да бъдат сатенено изящни, закачливи ярки пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Създайте си идея какви стени ви подхожда. Вътрешното обзавеждане е комбинация от въображението грижа за изобретяване на добри среди за живот. Също както хората прогресират , узряват и променят така и стаите , в които пребивават имат нужда периодично от нещо променящо , на една вълна с актуалното . Началният ход в пресъздаването на пространствата е подбора на нов тон интериорни бои за стенните повърхности. Безспорно може да бъде не само най- видоизменящия метод , а и първата стъпка за сътворяване на нов интериорен дизайн. Трябва е да разбирате , че освен находчивите градивни идеи и компетентното реализиране на плана от съществена важност е и вида на материала . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански бояджийски материали , с добро име и качество. Боите и лаковете им им са разпространени в повечето вериги магазини за ремонтни дейности в страната , а по време на последните две години търговските им обмени отбелязват двоен скок . Марката е в готовност да ни представи огромен избор за който и да е тип пространство.

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои

Преди да започнем с размазването на продуктът, на който сме се спрели е хубаво да направите грундиране. Така осигурявате върху зида напълно изравнена база за действие като запълва грапавините . Дава равномерна поглъщаемост и по-лесно и пестеливо нанасяне на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да се абсорбира в основата, точно поради тази причина има от първостепенна важност за здравината на стените. От голямо значение е освен красота , сградите ни да ни обещават сигурни условия. Грунда се размазва по цялата плоскост . Оставя се да изсъхне два – три часа. Имаме готовност да пристъпим към разнасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на надраскване .

Невероятни интериорни бои 1
Невероятни интериорни бои

Колко слоя боя ни трябват ?

В почти всички случаи не е възможно достигането на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Обикновено е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания краен ефект. За тъмните нюанси два пъти са предостатъчни, а за по-светлите три-четири. Ако проектът за дизайна е ваш , вие сте тези които много добре знаят отговора на въпроса за пластовете боя .

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Декоративни бои

Класика в жанра са си декоративните асортименти на интериорни бои. С сияещ ефект разбъркан с фин кварцов пясък се трансформира не само във фон, а и в уникален орнамент на интериора на всеки дом. Характеризира се с висока твърдост , благодарение на пречупващите си частици. Материала на багрилната смес я превръща в идеална за шлайфане и полиране. Перленият емайл допълва визията много-добре съчетан с интериорни детайли в златисто и сребърно.

Иновацията Енканто

Очевидна новост в интериорните бои в Италия е Енканто. Измислена на водна основа и с видоизменящи се от светлината цветови тоналности. Съвместима за употреба в множество сгради , поради ефектът от кадифе, който създава . Боите Енканто са иновативно решение интериорни бои, точно сега нахлуваща на българския пазар.

Да пристъпим към действие. Начини на работа

Ако изберете четка за слагането на интериорни бои, е добре да се застраховате от опасността от зацапване . Слагането на материал трябва да започва в горната част . Облепете с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът също е много практичен вариант , най-много употребяван в интериорната визия на стари сгради . Разпръсква багрилното вещество еднаква покривност , което води до малък разход на боя . Налага се цялостно покритие на околните предмети , поради този факт не е подходяща за реновиране на нови пространства .

Видове интериорни бои 3
Видове интериорни бои

Мекота и лекота с дишащите бои

Дишащата боя е рязко популяризираща се мода , по повод добре издържания хармоничен вид , който сътворява. Шарките на цветовете получават мек ефект, неангажиращи окото и освобождаващи мисълта. този вид е подходяща за ремонт в постройки , в които се разполагаме . Боядисването с четка е приятна дейност. Зидовете обработени с дишащи интериорни бои, са издръжливи на замърсяване и са удобни за премахване на мръсотия и изцапвания.

Други оферти от Capbg

Не се замисляйте дали да хвърлите едно око на разновидностите на фирмата за фасадни бои за сгради , които биха могли да довършат цялостната представа за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Най-добрите интериорни бои 4
Най-добрите интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 5
Разнообразие от интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 6
Най-добрите интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 7
Изключително добри интериорни бои
Типове интериорни бои 8
Типове интериорни бои
Качествени интериорни бои 9
Качествени интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 10
Разнообразие от интериорни бои
Разновидности интериорни бои 11
Разновидности интериорни бои

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои
Колко слоя боя ни трябват ?
Декоративни бои
Иновацията Енканто
Да пристъпим към действие. Начини на работа
Мекота и лекота с дишащите бои
Други оферти от Capbg

One thought on “Видове интериорни бои и особените им различия

Leave a Reply