Забележителни неща , които ще ви впечатлят за летните гуми

Забележителни неща , които ще ви впечатлят за летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми притежават безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните свойства . Наблюденията дават представата , още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и резултатни фирми в универсален мащаб. Още от създаването си през 1967 година, компанията се разширява непрекъснато в тон с най-модерните технологии и направления на пазара, за да подсигури спокойствието и безопасността на шофьорите. Разнообразните вариации летни гуми на Maxxis са съставени от разнородни свойства и привилегии . Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги прави особено издръжливи, и имат относително дълготраен живот, даже и при неточно износване . При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите тръби и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

Видове летни гуми 1
Видове летни гуми

Летни гуми на производителя SYRON

Ненужно е да се чудите или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON включват безброй предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници . Очевидно е, че по някой път на улицата има възможност да се появят внезапни и лоши ситуации.

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и незасъхнали пътни платна, спомагайки на водачите да контролират ситуацията и да се наслаждават на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Нещо повече, иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват оптимизирано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Вида обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – добавъчни достойнства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още множество приоритети на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни улуци , които обезпечават безопасността Ви при вече известния аквапланинг; коси , закръглени раменни повърхности, които се засягат незначително от пътното платно и посредством които се прецизира движението и се ограничава заплахата от някакво голямо деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва равно разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на компанията SYRON притежават други оригинални и значими особености . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща оттеглянето на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в извънредни ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно товарене и внезапно спиране – това са все неща, които купом с изведените по-рано такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е причината да се конкурира успешно с най-влиятелните фирми в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава почит и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-мащабен пробег и по-намален разход на гориво.

Качествени летни гуми 2
Качествени летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – защита за комфорта на вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-твърда смес на предпазителя и вече обговорената методика за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за висока скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани улици .

Качествени летни гуми 3
Качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Моделите за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON съдържа три специфични разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват безупречно сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и влажно ; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които ограничават спирачния път, преди всичко при значителна скорост; разтеглива жичка на коланите, които осигуряват по-благоприятна обратна връзка с шосето и точно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , щом като става въпрос за сцепление и прецизност на движението – това ги ситуира като превъзходен избор за моменти, в които се налага върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на компанията да създава смайващо чувство от управлението . Вида обхваща големина от 17 инча до 21 инча.

Изключително добри летни гуми 4
Изключително добри летни гуми

Вещите лица от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви дадем безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-бързия и постижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, ситуирани на територията на България.

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата държава и ви предлагаме изобилие от доброкачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите на пазара летни гуми 5
Най-добрите на пазара летни гуми
Качествени летни гуми 6
Качествени летни гуми
Невероятни летни гуми 7
Невероятни летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 8
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 9
Най-добрите на пазара летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis
Летни гуми на производителя SYRON
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – добавъчни достойнства
Летните гуми Cross 1 Plus – защита за комфорта на вашето пътуване
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно създателя Dunlop
Вещите лица от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Като за финал

One thought on “Забележителни неща , които ще ви впечатлят за летните гуми

  • May 29, 2020 at 10:50 pm
    Permalink

    Интериорен дизайнер за нов къща: Всички ние желаем красив и функционелен дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, да можем да се отпуснем и наистина да се насладим на спокойна и приятна атмосфера след дълъг работен ден. Studio Interio – Интериорен дизайн на жилища и бизнес пространства (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave a Reply